Kokoskakor med Center/Coconut cookies with chocolate caramel centre

Skriv ut

Supersnabba kakor under tiden gästerna väntar!

  • Av: mattiascelinder

Ingredienser

Skala

50 gr smör

2 ägg

200 g kokosflingor

180 gr socker

25 Center

Flingsalt

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Smält smöret och låt det svalna. Rör ihop ägg och socker. Tillsätt kokosflingor och smöret. Låt stå och svälla 15 minuter. Forma 20 kakor av smeten och lägg på plåt med bakplåtspapper. Tryck en Center i varje kaka och grädda i ca 12 minuter. Strö över lite flingsalt.

ENGLISH RECIPE
Coconut Cookies with Chocolate Caramel Centre

Ingredients

50 grams of butter

2 eggs

200 grams of shredded coconut

180 grams of sugar

25 center chocolates (caramel chocolates)

Sea salt

Directions

Preheat oven to 175 degrees celcius. Melt the butter and let cool. Mix the eggs and sugar together and add in the coconut & butter. Put aside and let swell for 15 minutes. Make 20 cookies from the batter and put on a prepared baking sheet. Press a chocolate in the middle of each and bake fro 12 minutes. Sprinkle some salt and enjoy!

Did you enjoy this recipe?

Tag @kostymbagaren and use my hashtag #kostymbagaren on instagram!

2 kommentarer

  1. Sussi Andersson

    Hej, hur mycket kokosflingor ska det vara ?

    / sussi

    • mattiascelinder

      Oj – missat det. TAck – det ska vara en påse. DVs 200 gr.

Lämna ett svar till mattiascelinder Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 mattiascelinder

Tema av Anders NorenUpp ↑